Sivut

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Touhuntäyteinen viikonloppu – not

Eilen oli tarkoitus mennä kisatöihin toimistoon ja ottaa Valpas mukaan kisailmapiiriä haistelemaan ja muita pentusia tapaamaan. No perjantai-iltana mulle nousi kuume ja ei siinä auttanut muu kun jäädä kotiin lepäämään. Harmitti ihan pirusti. Olisi ollut kiva nähdä taas koiratuttuja ja varsinkin saada Valppaalle uusia kokemuksia. Ensi kertaan siis. Onneksi Jatilla on seuraavat kisat jo parin viikon päästä.

Seuraavana aamuna olo oli hitusen parempi ja jaksoin raahautua vähän ulkoilemaan Vapan kanssa. Onneksi Kortepohjan ylioppilaskylän liepeilläkin oli jonkinlaista tapahtumaa. Me käytiin Valppaan kanssa Kortepartion arpajaisissa ja miä voitin yhden Marianne-karkin. Jee.

Sitten käytiin viereisen koulun lähellä, jossa oli jonkinsorttinen kirpputori. Sieltä tuli vaikka kuinka paljon mekkalaa, joka ei Valpasta hetkauttanut. Muutamia rapsuttelijoitakin löytyi, vaikkei Valpas paljon niistä kiinnostunut. Se saattaa mennä itsekin katsomaan vieraita ihmisiä, mutta vähän välttelee kosketusta. Jos minulla on nami, niin silloin se ei välitä, vaikka kuka siihen koskisi. Osittain se on sitä, että vieraat ihmiset eivät vaan oikein kiinnosta sitä. Omat ihmiset ovat täysin toinen juttu; se kipittää mun perässä minne menenkin ja tykkää käpertyä nukkumaan käyttäen mun jalkaa tyynynä. Luoksetulo toimii minkä tahansa häiriötekijän alaisena. Vielä. Toki pyritään tekemään vain onnistuneita suorituksia, mutta välillä tilanne pakottaa kutsumaan sen luokse.
Lusikkanaksuttelu on hitusen edistynyt, nyt Valpas jo ottaa sitä hampaisiinsa. Olen käyttänyt teippirullaa lusikan pidikkeenä, jolloin sen on lähes pakko tarttua siihen kiinni.

Viekkaan kanssa Valpas on tullut koko ajan hyvin toimeen, vaikka Viekas ei kauhean innostunut olekaan sen säälittävänä rääpäleenä pitämästä otuksesta. Nyt se ei enää välttämättä kuitenkaan siirry, jos Valpas tulee nukkumaan sen viekkuun.

Muitakin koirakontakteja yritetään hankkia. Tänään Valpas pääsi remuamaan 4,5 kuukautisen kelpien pennun kanssa. Kokoero vielä haittasi leikkimistä, mutta hyvin Valpas yritti pysyä isomman tahdissa mukana. Kunhan Valpas vähän kasvaa ja kehittyy, niin niistä tulee varmasti oikein hyvät painikaverukset.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti