Sivut

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Reissun päällä

Tänään käytiin päiväreissulla Jyväskylässä, jossa Vapa tulee ainakin elämänsä ekat vuodet asumaan. Aamuriekkumisten jälkeen olikin kätevä pakata Viekas ja Valpas autoon omiin kevythäkkeihin ja suunnata kohti Keski-Suomea. Automatka sujui todella hyvin, alkupiippausten jälkeen Valpas kävi nukkumaan ja oli tosi kiltisti pitkän aikaa. Kerran pidettiin pissatauko, kun ipana heräsi ja kävi puremaan häkin pehmusteita. Loppumatka sujui taas oikein mallikkaasti.

Uudessa kämpässä Valpas oli kuin kotonaan. Illalla käytiin Jatin möllikisoissa tutustumassa suuren maailman meininkiin. Vähän Vapaa aluksi hallissa jännitti ja se halusi syliin takaisin. Mutta vaikka sitä pelottaa, se pysyy kuitenkin koko ajan täysin toimintakykyisenä. Se myös palautuu kaikesta todella upeasti. Mentiin vähän kauemmas muista ja annoin pikku suffelin olla vapaana maassa. Hetken päästä se jo retuutti lelun kanssa ihan muina miehinä. Sen jälkeen se myös oikein rohkeasti kipitti mun perässä hallissa.

Se mikä on myös tullut selväksi, on, että Valpas on ihan tajuttoman ahne. Vaikka sitä pelottaisi joku juttu, niin namin nähdessään se ei välitä pelosta ollenkaan, vaan hamuaa vaan namia. Koulutuksen kannalta oikein positiivinen asia. Mites muuten Valpasta voisi kuvailla? Mahtava, ihana, suloinen, vekkuli, upea, tomera, päättäväinen… Maailman raksuin kakara!

Päivän jälkeen Valpas olikin niin puhki, että matka takaisin Kotkaan sujui oikein rauhallisesti unten mailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti