Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Valpas 5kk

Tarkalleen ottaen eilen. Jalkoja riittää, mutta on se näistä kikkarapäistä vielä paljon ymmärtämättä ja omaa koiraa kommentoiden vaan niin kaunis ja kivan rakenteinen. Sit kun niitä aivoja saatais vielä yhtä paljon kuin tuota koipea riittää, niin olisin tyytyväinen. Tai oikeastaan koipia voisi olla vähän vähemmän. Korkeutta on tällä hetkellä n. 38-39cm ja painoa 9,3kg.

Pikku V 5kk

Eilinen vietettiin mukavasti agirotuillen. Oli hurjan hauskaa tavata itselle uusia ja vanhoja Caraydan-tyyppejä ja katsella heidän huikeita ratoja. Toivottavasti ensi vuonna ollaan geimeissä Valppaan kanssa mukana. Vapsi sai myös temmeltää mellastajien kanssa, vaikka helle vähän hillitsi suurinta paini-intoa. Tänään oltiin tuttuun tapaan pentukurssilla ja se muistutti mieleen, että tokojuttuja ei olla taas paljon treenattu. Sivulletulosta pitäisi alkaa häivyttää namia pikku hiljaa, mutta muuten se on ihan hyvä. Paitsi että takapään käyttöä tulisi todella treenata. Erilaisia pyörähdyksiä sun muita siis. Se on agilitynkin kannalta tärkeää ja niitähän me ollaankin jo aloitettu.


Aamulenkillä

5 kommenttia:

 1. Moikka! Hauska lukea Valppaan kuulumisia. Mulla on Dian viimeisimmästä pentueesta Lili ja sitten Kiki, jonka ehkä näitkin agirodussa. Tässä meidän blogi, jos kiinnostaa :) http://kikkiainen.blogspot.fi/
  T. Elisa

  VastaaPoista
 2. Piti vielä kysyä että mikä sai sut vaihtamaan Sheltistä vesikoiraan?

  VastaaPoista
 3. Moi! Jee ekat kommentit. Kiitos linkistä, kyllä kiinnostaa teidän blogi! :) Ja varsinaisesti en vaihtanut sheltistä vesikoiraan, koska Viekas on mun siskon koira. Mutta tuntuu melkein omalta, kun olen sitä vuoden hoitanut siskoni ollessa vaihdossa ja edelleen asutaan kämppiksinä. Mulle itse asiassa piti tulla Viekkaan pentu, se kun on vaan niin supersheltti kaikin puolin. Mutta sen silmistä löytyneen coloboman takia pentuhaaveet piti jättää. Aloin miettimään muita rotuja ja olin jo pidemmän aikaa ajatellut, että vesikoira voisi sopia mulle. Mulla on ollut itellä welshinspringeri ja tykkäsin vesikoiran luonteessa sellasesta lintukoiran ja paimenkoiran sekotuksesta. Ja toki agility oli yksi kriteeri. Sitten vielä ihastuin Valppaan pentueeseen ihan täysin. :)

  VastaaPoista
 4. Harmi ettet saanut Viekkaan pentua :/. Mut vesikoirat on supereita, vaikka niiltä kaikkia omituisuuksia löytyykin. Tsemppiä pentueloon. Mä olen kanssa niin tyytyväinen Liliin, enkä vähiten siksi että se on niin helppo ja ihana! Kikin kanssa on omat hankaluutensa, niin on tosi hienoa että Kaisi osasi valita meille Lilin, joka sitten taas tasapainottaa hyvin Kikin ärhäkkyyttä. Ja on ihanaa katsoa miten bestiksiä ne on <3

  VastaaPoista
 5. Nyt kun on Valpas, niin ei osaa kuvitellakaan, miten vois enää elää ilman sitä. <3 Se ei oo mikään helpoin koira, mutta monelta osin just sellanen kuin toivoin. Kaikilla koirilla on omat juttunsa, just sen takia ne on niin ihania, omia persooniaan. Mulle on yksilö aina rotua tärkeämpi. Kaisi kyllä osaa ilmeisesti valita sopivat pennut omistajilleen. :) Oon lueskellut sun blogia ja Lili tosiaan vaikuttaa ihan superilta! Tsemppiä treenailuihin sun muuhun ja varmaan törmäillään taas jossain. ;)

  VastaaPoista